Nes Bilelektro A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice ac-serviceservice additional-heating

Nytt verksted

08.04.2018. Planskisse for nytt verksted.

18.04.2018. Da er vi i gang med ombygging. Snekkere er i gang med bygging av kontor, spiserom, garderobe, toalett, lager, mens gravefolket er i gang med utskjeringer i dekke til sluk/oljeutskiller og bremseruller.

24.04.2018. Nå venter vi bare på kasetten til bremserullene, den skulle kommet fra Tyskland i dag. Får håpe i morgen. Da er det bare å støype igjen.

Da er vi klare til å ta fatt på en ny verdag! 18.06.2018.

 


Vi har flyttet!

Vi har i juni 2018 flyttet inn i større og mere moderne lokaler på Runni. Lokalene ligger i tidligere Kenmore`s fabrikk-bygg på Runni, nå KanmerA/S, og plasert vegg i vegg med Brukanes`s lokaler.

 

Nes Bilelektro A/S – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!