Service for el- og hybridbiler

Bosch har vært involvert helt fra begynnelsen i utviklingen av nye komponenter for hybrid- og elektriske kjøretøy. Bosch leverer nå utstyr til de fleste produsenter av hybridbiler som originalutstyr. Derfor har Nes Bileketro dyktige Bosch Car Service-mekanikere med full erfaring innen reparasjon og vedlikehold av disse kjøretøyene.

Våre dyktige teknikere er eksperter på håndtering av elektriske og hybridbiler, og sikrer nøyaktig feilsøking og trygg håndtering av elektriske komponenter. Med tilgang til et bredt utvalg av kvalitetsprodukter fra Bosch, garanterer vi pålitelig service, inspeksjon og reparasjon for elektriske motorer, batterier og alt annet din elbil/hybridbil trenger.

Service for el- og hybridbiler

Omfattende systemekspertise

Holdbare og robuste originale reservedeler fra Bosch

Effektiv diagnostisk teknologi for de nyeste drivlinjedesignene

Viktig å vite

Våre styrker: Elektrisk ekspertise og sikkerhet

Hybridbiler har to typer fremdrift, noe som betyr at feilsøking er mye mer komplisert enn med konvensjonelle systemer. I tillegg krever både elektriske og hybridbiler ekspertkunnskap for å jobbe trygt med elektriske komponenter, høy strøm og spenning. Derfor bruker våre dyktige mekanikere de nyeste diagnoseverktøyene og tekniske dataene. De mottar også praktisk spesialisert opplæring for egen og andres sikkerhet.

Garantert Bosch-kvalitet

Vårt verksted har ikke bare dyktige ansatte, men også mange forskjellige kvalitetsprodukter fra Bosch. Dette betyr at vi har tilgang til alle delene som trengs for å utføre service, inspeksjon og reparasjon av elektriske og hybridbiler, fra elektriske motorer til batterier og spesielle ladere. Fordelen er en god balanse mellom pris og ytelse, lavere kostnader og høyeste kvalitet.

Fremtiden for fri mobilitet er ren

Elektrisk og hybridteknologi, som sparer drivstoff og kan redusere CO2-utslippene med opptil 35%, er et viktig skritt mot en bærekraftig fremtid. Den støtter renere transport og bidrar til å redusere vår miljøpåvirkning. Bosch har allerede spilt en ledende rolle i utviklingen av bærekraftige drivsystemer – fra enkelte produkter til omfattende systemekspertise. Våre teknikere nyter direkte godt av denne omfattende kunnskapen.

Trenger du elbil/hybridbil service?

Du kan bestille din elbil/hybridbil service hos oss i dag med noen enkle steg. Vi vil gi deg en tilsvarende service på produsentnivå basert på kjøretøyets alder og kjørelengde.

Alternativt, hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med oss først, kan du ringe oss eller sende oss en e-post.

Vårt eksperttips

«Siden 2014 har antallet europeiske byer der det bare er tillatt å kjøre med gyldig miljømerke økt. Manglende overholdelse kan føre til bøter. Derfor anbefaler vi å ettermontere en filter på dieselbiler eller vurdere en overgang til en elbil eller hybridbil på lang sikt.»